+32 486 78 88 23 veerle@shotsofginger.com
Selecteer een pagina
werkgeluk

7 jaar geleden koos ik voor meer avontuur, voor meer vrijheid en werd ik zelfstandige. De realiteit was echter dat ik mezelf in een nieuwe kooi stak.

Ik kon mijn oude patronen van steeds meer te willen, steeds sneller maar moeilijk loslaten. Ik was continu druk bezig, met meerdere projecten tegelijk en gunde mezelf amper een wandelingetje in het bos. Want dan voelde ik me schuldig.

Dat was toch niet het avontuur dat ik wilde. Ik dacht: wat voor nut heeft het te kiezen voor vrijheid als ik mezelf weer druk opleg. Dus ik ging diep in mezelf graven. Wat maakt dat ik zo vastzit in die patronen.

Een doorbraak kwam dankzij Heart IQ, cirkelwerk en authentic relating. Ik leerde hoe ik me bewuster kon zijn van mezelf en van daaruit ook keuzes kon maken. Ik leerde mijn perfectionisme meer los te laten en te vertrouwen. Ik leerde terug te voelen en te genieten. Ik leerde de kracht van vertraging. Ik leerde een manier van zijn waarbij vertraging, verdieping en verbinding centraal staan.

Bovendien leerde ik om krachtig te blijven staan in die levensstijl, terwijl de wereld op een heel ander tempo leeft en er andere waarden op na houdt.

Ben ik dan nu helemaal zen en heb ik het allemaal op een rijtje? Nee hoor! Iedere dag opnieuw is het weer een uitdaging om bewust te blijven van wat er in mij leeft en van daaruit keuzes te maken. Ik ervaar alleen dat ik me gewoon steeds sneller bewust wordt van wanneer ik weer vast kom te zitten en ik steeds sneller ook weet hoe er mee om te gaan.

Ik ben dan ook dankbaar voor het pad dat ik reeds heb afgelegd. Ik ben dankbaar dat ik andere goedhartige leiders en ondernemers mag begeleiden dit pad ook te bewandelen.

Zo dragen we samen bij aan een wereld waar het allemaal wel wat trager mag en we wat meer bezig kunnen zijn met de dingen die écht belangrijk zijn.