Wij bij Shots of Ginger versterken graag het vuur van andere ondernemers en hun teams. Daarom dat we andere ondernemers graag aan het woord laten. We kunnen namelijk zoveel van elkaar leren, wanneer we onszelf durven open stellen. 

 

In deze video interview ik Alexandra Limage van Sprint Transport. Je moet het maar durven als vrouw je mannetje staan in de transportsector. En of ze dat doet! Alexandra weet wat ze wilt en gaat er 200% voor. Ze staat met de beide voeten heel erg op de grond. Het is ook duidelijk dat mensen graag voor haar werken. Toen we daar waren, geraakte ik aan de babbel met één van haar medewerkers die kok is van opleiding en daarna in de transportsector belandde. De achtergrond van mensen maakt haar niet uit, zolang er maar een klik is.

 

Wat er in het interview aan bod komt, lees je hier:

1:15 Wat Sprint Transport doet

2:10 Waarom transport

3:55 Hoe ze ooit begon 

4:48 Zit ondernemen in haar bloed?

5:40 Waar haalt ze het vuur vandaan om te blijven gaan?

8:00 Hoe selecteert ze haar mensen

9:15 Duurzaam ondernemen doe je zo binnen de transportsector

11:15 Tips voor andere ondernemers: zoek klankborden en spreek je problemen uit.

 

Wil je eens ervaren hoe het is om in een omgeving te netwerken waar openhartigheid centraal staat? Waar je geen moeite moet doen om met veel mensen aan de praat te geraken? Kom dan zeker eens naar een kampvuurmoment.

 

Bij Shots of Ginger houden we van echte TRUEpreneurs. Dat zijn voor ons ondernemers die zowel het hoofd in de wolken hebben ofte de dingen graag een tikkeltje anders doen met oog op een hoger doel. Die een hart hebben voor mens en maatschappij. Tegelijk ook met de beide voeten op de grond staan. Ze beseffen dat een gezonde zakelijke aanpak nodig is om succesvol te kunnen zijn.

Is Alexandra een TRUEpreneur? Voor ons wel! Alexandra heeft duidelijk haar beide voeten op de grond. Tegelijk heeft ze aandacht voor mens en maatschappij. Ze doet graag haar eigen ding, al is dat dan misschien een tikkeltje anders.

  • Hoofd in de wolken 90% 90%
  • Hart voor mens en maatschappij 90% 90%
  • Beide voeten op de grond 90% 90%