/** Sets up WordPress vars and included files. */ require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php'); De Dôme
+32 486 78 88 23 veerle@shotsofginger.com
Selecteer een pagina

De Dôme

Een krachtplek voor persoonlijke groei, om meer verbinding met jezelf en anderen te ervaren.

  I have a dream…

Dat deze plek een plek mag zijn waar jij mag thuis komen bij jezelf.

Een plek waar jij jij mag zijn, met alles wat er is.

Een liefdevolle plek waar je de veiligheid kan ervaren om te verbinden met anderen.

Want jij bent reeds perfect imperfect. 

Wees welkom! 

Veel liefs, Veerle

Hoe meer je authentiek leeft, hoe rijker je leven.

  Activiteiten 

De dôme is een plek waar je terecht kan voor individuele therapie of executive coaching. Daarnaast stel ik de dôme ook open voor iedereen die persoonlijk wilt groeien en meer verbondenheid wil voelen met zichzelf en anderen. De activiteiten die ik organiseer zijn steeds verdiepend, verbindend met de nodige deskundigheid in een veilige setting. 

Helende cirkels

 

Cirkelwerk heeft mij geholpen om steeds meer in mijn eigen kracht te staan. Dit is zo een bijzonder waardevolle manier om persoonlijk te groeien en dus wilde ik leren om dit zelf te faciliteren. Ik doe de dingen graag goed, dus ging ik in de leer bij internationale toppers zoals Christian Pankhurst (Heart IQ) en Tej Steiner (Heart circles) om zelf cirkels te faciliteren waarin er de veiligheid is om persoonlijk te groeien.

Ook binnen de opleiding Integrated Psychotherapy aan Bodymind Opleidingen in Nederland leerde ik over groepsdynamica en deelcirkels om ook therapeutisch in groep te kunnen werken.

Nu kan je het ook hier in de Dôme ervaren.

Ik gun het jou zo om te mogen ervaren hoe helend het is om in groep te groeien. En ik besef dat dat best spannend is om jezelf te tonen in groep. Weet dat je de tijd krijgt om op jouw tempo jezelf open te stellen. Wil je graag eens kennismaken en ervaren hoe een helende cirkel voelt? Klik dan zeker op de knop: meer informatie.

Zorg voor een duurzame positieve dynamiek in teams

Individuele Ademsessie 

Zit je veel in je hoofd? Zit er veel spanning in je lichaam? Heb je het gevoel dat emoties vast zitten? Dan is deze ademsessie misschien wel iets voor jou.

Al van kindsbeen af ontwikkelen we een lichaamspantser wat ons helpt om te kunnen functioneren in een bepaalde context. Echter dit lichaamspantser zorgt er voor dat energie geblokkeerd geraakt wat zich manifesteert in spanningen in het lichaam en in een ademhaling die vaak ingehouden is of niet geheel vrij stroomt. Hierdoor kunnen we een gebrek aan energie, stress, angst, negatieve gedachten en andere psychosomatische klachten ervaren. Via een ademsessie maken we het lichaamspantser geleidelijk los waardoor je weer terug in contact kan komen met wie je in essentie bent.  

We nemen de tijd om aan te komen in de ruimte. Vervolgens help ik je via bio-energetische oefeningen, een soort van actieve meditatie, om in je lichaam te komen.

Daarna start de ademsessie die gebaseerd is op de Quantum Light Breath van Jeru Kabbal. Dit is een ademsessie waarbij de muziek en de focus op de verbonden ademhaling, je helpt om spanningen los te laten, emoties en de energie in je lichaam vrijer te laten stromen en nieuwe inzichten te verkrijgen.

Daarnaast ben ik er voor je en help ik je vanuit mijn ervaring als lichaamsgerichte psychotherapeut waar nodig om de ervaring nog verder te verrijken.

Tot slot nemen we de tijd om weer helemaal tot rust te komen en te integreren wat er zich gedurende deze tijd gebeurde in jezelf.

Een sessie duurt 2u en kost 100 euro.

Niet geschikt voor mensen met astma, epilepsie, zwangerschap, hart- en vaatproblemen en hoge bloeddruk, diabetes. Bij twijfel neem je best contact op.

Kom rust tanken

 

Je kiest een timeslot van 1,5u of 2u waarin je jezelf even alle tijd gunt om tot jezelf te komen. Je moet al zoveel. Je werkt al zo hard. Je zit vaak in je hoofd en verlangt naar even een moment om wat rust te tanken.

In de unieke setting van de dôme in een rustige omgeving, help ik je om helemaal aan te komen in jezelf.

We nemen de tijd om de wereld van het moeten achter te laten. Samen exploreren we wat er in dat moment jouw nood precies is. Afhankelijk van deze nood zet ik ademwerk, aanraking, bio-energetische oefeningen, mindfulness, klanken in om er voor te zorgen dat jij rust hebt getankt en weer energiek jouw unieke talenten in de wereld kan zetten.

Investeren in je rust gedurende 1,5u is 90 euro.

Investeren in je rust gedurende 2u is 120 euro.

Zorg voor een duurzame positieve dynamiek in teams

De grootste openbaring is de stilte.

  Zij volgden al eerder een verbindende activiteit…

Ik raad Veerle ABSOLUUT aan ! Ze brengt de juiste mensen samen die wilden luisteren … wilden leren … en wilden verbinden.
Het haardvuur maar vooral Veerle zorgde voor WARMTE … voor de openheid om te delen en niet in het minst door haar eigen authenticiteit en zo werd het een magische avond. 
Stijn

Bedankt voor alle goudklompjes, de heerlijke verbinding, de wondermooie plek en de liefde. Wat een wonder-mooi cadeau!

Martine

Het vlammetje dat in mij op uitdoven stond is dankzij deze avond terug aangewakkerd. Ik zal het met liefde koesteren en dat kleine vlammetje zal mijn licht zijn tijdens mijn verdere zoektocht.

Hatice

Laat hier weten welke activiteit je wenst in te boeken.

Need a Shot now?

+32 486 78 88 23

veerle@shotsofginger.com