Wij bij Shots of Ginger versterken graag het vuur van andere ondernemers en hun teams. Daarom dat we andere ondernemers graag aan het woord laten. We kunnen namelijk zoveel van elkaar leren, wanneer we onszelf durven open stellen. 

In deze video interview ik Griet Vandenhouweele van Moov-it. Griet is een digital nomad. Ze onderneemt samen met een team terwijl ze de wereld rondreist. Haar aanpak is bijzonder uniek. Ze traint onder andere over de wereld Corporate Wellbeing consultants en zorgt dat zij resultaten boeken via een unieke online training met twee-wekelijkse live coaching momenten.

Griet verbleef in Zutendaal waar ze ons uitnodigde voor het interview. Hoe vaak kan je gewoon ZIJN bij iemand. Toen we aankwamen was ze nog aan het werk. Ze had ons laten weten dat we gewoon binnen mochten komen en onszelf thuis mochten voelen. Dat zijn we zo niet gewoon. Wij althans toch niet, om gewoon thuis te zijn ergens anders, jezelf binnen te laten en te bedienen alsof het je eigen thuis is. Het reizen heeft Griet getoond hoe je echt in verbinding kunt gaan met elkaar, waar je écht kunt samen zijn, zonder dat je daar moeite moet voor doen. Wat toch wel een heel verschil is met onze cultuur. Hoewel er toch ook bij ons Vlamingen een gemis is aan connectie. Net daarom dat wij zo graag mensen samen brengen rond kampvuren en in tribes

Voor het interview trokken we het bos in waar er kerstbomen genoeg te vinden zijn. Het interview is gedeeltelijk in het Engels. Niet alleen omdat Griet internationaal werkt, maar al lachend zei ze ons dat omdat ze meestal Engels spreekt, haar West-Vlaams accent nog sterker geworden. Dan is Engels allicht voor velen meer verstaanbaar, dan het West-Vlaams. 

Wat er in het interview aan bod komt, lees je hier:

1:30 Hoe ze ooit begon

3:15 Hoe zorgt ze er voor dat haar ondernemersvuur blijft branden.

3:45 Wanneer ze haar vuur verloor en wat deed ze om het terug aan te wakkeren 

8:10 Haar inspiratie voor jou: 1. Wissel continu van identiteit, 2. ‘You can not fail, there’s only stopping.’ 

10:45 De magie van samen ZIJN met ondernemers

 Bij Shots of Ginger houden we van echte TRUEpreneurs. Dat zijn voor ons ondernemers die zowel het hoofd in de wolken hebben ofte de dingen graag een tikkeltje anders doen met oog op een hoger doel. Die een hart hebben voor mens en maatschappij. Tegelijk ook met de beide voeten op de grond staan. Ze beseffen dat een gezonde zakelijke aanpak nodig is om succesvol te kunnen zijn.

Is Griet een TRUEpreneur? Voor ons wel! Zoals je in het interview hoort, onderneemt ze op een manier dat ze zowel aandacht heeft voor het realiseren van doelen. Ze kijkt hiervoor op lange termijn en tegelijk volgt ze ook heel erg haar eigen flow. Dat alles met een grote droom om zoveel mogelijk verbinding te creëren en gezonde organisaties en steden.

  • Hoofd in de wolken 90% 90%
  • Hart voor mens en maatschappij 90% 90%
  • Beide voeten op de grond 90% 90%