Wij bij Shots of Ginger versterken graag het vuur van andere ondernemers en hun teams. Daarom dat we andere ondernemers graag aan het woord laten. We kunnen namelijk zoveel van elkaar leren, wanneer we onszelf durven open stellen. 

 

In deze video interview ik Jan Nuyens van Foreach. In de inkomhal konden we alvast deelnemen aan een enquête. Op een ludieke manier werd ons gevraagd hoe we ons voelden. Zeer goed uiteraard, want wij vinden het super om mensen te mogen interviewen. Nog beter, toen een vriendelijke dame ons in haar kersttrui onthaalde. We werden geïnstalleerd in een gemeenschappelijke ruimte waar mensen konden spelen en werken met de voeten op de bank.

 

Wat er in het interview aan bod komt, lees je hier:

1:00 Voorstelling Foreach

2:10 Vandaag beter doen dan gisteren, dat is zijn vuur.

3:15 Belangrijkste wat je als ondernemer kan doen, naar Honolulu gaan, bij wijze van spreken. 

4:55 Welke zijn zijn inspiratiebronnen?

5:45 Boodschap aan anderen: ondernemen is een oefening in het leren omgaan met tegenslag.

8:20 Belang van samen te ondernemen

 Bij Shots of Ginger houden we van echte TRUEpreneurs. Dat zijn voor ons ondernemers die zowel het hoofd in de wolken hebben ofte de dingen graag een tikkeltje anders doen met oog op een hoger doel. Die een hart hebben voor mens en maatschappij. Tegelijk ook met de beide voeten op de grond staan. Ze beseffen dat een gezonde zakelijke aanpak nodig is om succesvol te kunnen zijn.

Is Jan een TRUEpreneur? Voor ons wel! Jan en zijn team ondernemen erg bewust. Ze leren iedere dag bij om zo te kunnen groeien. Ze staan duidelijk met beide voeten op de grond. Een hart voor mens is ook wel duidelijk. Maatschappij is minder aan bod gekomen. Hoofd in de wolken. Dat hij de dingen een tikkeltje anders doet, daarvoor kan je best zijn Linkedin posts eens lezen. Of hij onderneemt vanuit een hoger doel. Dat is eerlijkheidshalve niet meteen aan bod gekomen. Dat is misschien voor een volgend interview.

  • Hoofd in de wolken ?% ?%
  • Hart voor mens en maatschappij 90% 90%
  • Beide voeten op de grond 90% 90%