Wij bij Shots of Ginger versterken graag het vuur van andere ondernemers en hun teams. Daarom dat we andere ondernemers graag aan het woord laten. We kunnen namelijk zoveel van elkaar leren, wanneer we onszelf durven open stellen. 

 

In deze video interview ik Kim Hardy van 37 graden, een ware bruggenbouwer met een bijzonder oog voor maatschappelijke impact. Ze zorgt er namelijk voor dat er lokaal geproduceerd wordt waarbij talenten verbonden worden tussen makers uit de sociale economie, designers en klanten.

 

Wat er in het interview aan bod komt, lees je hier:

1:35 Voorstelling 37 graden

6:00 Waar haalt ze haar vuur vandaan?

9:00 Mensen met een hoek af is het nieuwe normaal. 

10:24 Kleine, lieve boodschap voor de mensheid

 

Bij Shots of Ginger houden we van echte TRUEpreneurs. Dat zijn voor ons ondernemers die zowel het hoofd in de wolken hebben ofte de dingen graag een tikkeltje anders doen met oog op een hoger doel. Die een hart hebben voor mens en maatschappij. Tegelijk ook met de beide voeten op de grond staan. Ze beseffen dat een gezonde zakelijke aanpak nodig is om succesvol te kunnen zijn.

 

Is Kim een TRUEpreneur? Zeker wel! Kim pioniert met haar 37 graden. Ze sloopt muren en laat ons kwaliteiten zien van mensen om zo lokaal te produceren. Een duidelijk hart dus ook voor mens en maatschappij. Tegelijk beseft ze ook dat dit alleen maar kan werken wanneer er een helder commercieel plan achter zit.

  • Hoofd in de wolken 90% 90%
  • Hart voor mens en maatschappij 90% 90%
  • Beide voeten op de grond 90% 90%