Wij bij Shots of Ginger versterken graag het vuur van andere ondernemers en hun teams. Daarom dat we andere ondernemers graag aan het woord laten. We kunnen namelijk zoveel van elkaar leren, wanneer we onszelf durven open stellen. 

 In deze video interview ik Kurt Persoons van OTM & Zenith Automotive. Kurt had al van jongsafaan een droom. Een droom om een bedrijf uit te bouwen met productie in België. Hij deelde zijn droom met anderen en zo kon hij zijn droom ook realiseren. Bovendien doet hij dat in een unieke omgeving. Zijn bedrijf vind je in Brussel waar op de 120 medewerkers 24 nationaliteiten met diverse religies samenwerken.

 Wat er in het interview aan bod komt, lees je hier:

1:45 Voorstelling OTM & Zenith Automotive

3:04 Hoe hij zorgt voor cohesie binnen diverse culturen

4:22 Waar hij zijn vuur iedere dag vandaag haalt 

6:26 Welke droom is er nog?

8:00 Hoe duurzaam ondernemen ook echt een streven is

9:54 Zijn goede boodschap aan anderen

 Bij Shots of Ginger houden we van echte TRUEpreneurs. Dat zijn voor ons ondernemers die zowel het hoofd in de wolken hebben ofte de dingen graag een tikkeltje anders doen met oog op een hoger doel. Die een hart hebben voor mens en maatschappij. Tegelijk ook met de beide voeten op de grond staan. Ze beseffen dat een gezonde zakelijke aanpak nodig is om succesvol te kunnen zijn.

 Is Kurt een TRUEpreneur? Voor ons wel! Kurt is een dromer met concrete dromen. Een dromer die bewust bezig is hoe hij deze optimaal kan realiseren in balans met zichzelf, zijn gezin en zijn onderneming. Met een groot hart voor mens en maatschappij.

  • Hoofd in de wolken 90% 90%
  • Hart voor mens en maatschappij 90% 90%
  • Beide voeten op de grond 90% 90%