+32 486 78 88 23 veerle@shotsofginger.com
Selecteer een pagina

Het is tijd

Laat de leider in je opstaan

Bevrijd jouw volste potentieel om die impact te realiseren waarvoor jij hier bent.

  Je wilt een positieve impact hebben in de wereld.

Echter in deze zoektocht naar het hebben van die impact kom je jezelf tegen.

Je beseft dat de sleutel bij jezelf ligt om die impact te realiseren die jij wilt.

Jij bent er klaar voor om wezenlijke stappen te zetten in jouw persoonlijke groei. 

Je hebt al genoeg geïnvesteerd in individuele coaching, zelfhulpboeken, korte trajecten.

Je voelt dat het tijd is om de diepte in te duiken.

Opdat jij die impact kan realiseren die je wilt en er helemaal voor gaat staan. 

Krachtiger dan ooit.

Duidelijker dan ooit.

Bevrijd van oude patronen, beperkende overtuigingen, maatschappelijke conditioneringen.

Jij wilt gaan staan in de wereld.

De enige manier om werkelijk die impact te realiseren waarvoor jij hier op aarde bent, is trouw te blijven aan wie jij in essentie bent en weer contact te maken met jouw unieke krachten. Kom los van allerhande oude patronen, beperkende overtuigingen, maatschappelijke conditioneringen die je momenteel tegen houden en voel je vrij!! Kom tot inzichten die je hoofd alleen niet kan bedenken en ontdek jouw volste potentieel. De enige manier om dit te doen is door het innerlijk pad naar leiderschap te bewandelen. Ik gids je graag op dit pad.

 

 

 

 

Ben je klaar om de leider in jou te laten ontwaken?

Welkom op het innerlijk pad naar leiderschap, een diep transformerend groeitraject dat individuele executive coaching en ervaringsgerichte groepssessies combineert.

Met dit groeitraject zet ik alles in om een werkelijke impact te realiseren opdat de leider in jou ten volle kan opstaan.

Daarom heb ik een kwalitatief, langdurig programma ontwikkelt.

Het programma omvat:

 • 1 dag intro om een veilige groep te vormen en praktische afspraken te maken
 • 4 keer 2 dagen deep dives om de leider in jou te laten ontwaken
 • 1 dag ter afsluiting om jouw pad te vieren en intenties te zetten voor het vervolg
 • Na iedere 2-daagse is er een individuele sessie voorzien en een intervisiemoment met opdrachten om het geleerde verder te integreren.

Voel je dat dit iets voor jou is? Contacteer me dan zodat we het verder samen kunnen bespreken. Want het is voor mij belangrijk dat het ook echt juist voor ons beiden voelt. We werken met een kleine groep en dus bewaak ik graag de veiligheid.

    Het innerlijk pad naar leiderschap

   

  omvat 4 essentiële stappen

  Stap 1: Veiligheid en rust vinden in jezelf 

   

  In deze module kom je thuis bij jezelf en bij anderen. Een veilig groepsveld wordt opgebouwd opdat jij je ten volle gezien, gehoord en geaccepteerd kan voelen. Iets wat je nog maar zelden zal hebben ervaren.

  Je leert je innerlijke wereld beter kennen en de relatie met je gedachten, gevoelens, je lichaam. Je voelt hoe het is om de levensenergie in je lichaam te voelen stromen. Je ontdekt een waardevolle stilte in jezelf van waaruit inzichten ontstaan.

  Stap 2: Ontdek jouw persoonlijke kracht

   

  In deze module krijg je inzicht in jouw maskers, in jouw overlevingsstrategieën, in jouw blokkades aan de hand van de karakterstijlen. We leren er naar te kijken, deze te belichamen en er een nieuwe relatie mee opbouwen opdat jij steeds meer de teugels van je leven in eigen handen kan nemen en je niet langer laat leiden door die innerlijke weerstand, blokkades. Vanuit dit zelfinzicht onstaat er steeds meer aanvaarding, mildheid en zelfvertrouwen. Je leert met een nieuwe blik naar de wereld kijken.

  Zorg voor een duurzame positieve dynamiek in teams
  Join the Tribe of TRUEpreneurs

  Stap 3: Emotionele intelligentie

   

  In dit blok leer je de kracht van je emoties kennen. Je leert vastzittende emoties los laten. Je leert om je niet te laten overweldigen door je emoties, maar er bij te blijven om zo te ontdekken wat ze je komen vertellen. Van hieruit ontstaat er meer ruimte, zelfleiderschap en vrijheid om je eigen keuzes te maken en je niet langer te laten leiden door emotionele triggers.

  Stap 4: Relationele intelligentie 

   

  In dit blok krijg je inzicht in de triggers die anderen in je losmaken. Je leert contact maken met onuitgesproken behoeften en verlangens naar anderen toe en leert er voluit expressie aan te geven. Je ontdekt jouw eigen patronen in hoe je vanuit zelfbescherming interageert met de andere en leert nieuwe wegen te bewandelen die leiden tot meer intimiteit en verbinding met de andere opdat je samen in je relaties (romantisch, werk, vriendschap,…) kan groeien. Na dit blok voel je je diep verbonden met anderen en gesteund om verdere stappen op dit pad te gaan.

  Mensen die zich verbonden voelen zijn positiever, productiever, meer betrokken, eerlijker, constructiever, creatiever en innovatiever

  Tijdens de blokken doen we lichaamswerk (bio-energetische oefeningen, ademwerk) en zijn er deelcirkels om toegang te leren krijgen tot een collectieve intelligentie.

   

  Voorafgaand aan het eerste blok komen we een dag samen om elkaar te leren kennen, om veiligheid op te bouwen, om een helder leerdoel te bepalen opdat jij het maximale uit dit traject haalt.

   

  Na ieder blok is er een individuele sessie inbegrepen om verder te integreren, vragen te beantwoorden, individueel te verdiepen.

   

  En verder wordt er na ieder blok een opdracht gegeven om in kleine groepjes met het geleerde aan de slag te gaan.

   

  Op het einde van dit transformerend traject is er een afsluitende dag voorzien. We gaan samen kijken naar de weg die werd afgelegd. Je wordt waarderend gespiegeld en gesteund om verdere stappen te zetten. Losse eindjes worden opgepikt en grondig bekeken. Er worden concrete plannen gesmeed naar de toekomst. Hier toon je jouw leiderschap.

   

  Stel je kandidaat om deel te nemen aan de volgende groep (start maart 2023).

  Voeding voor lichaam, geest en ziel

  Wat brengt het innerlijk pad naar leiderschap je?

  • Een meer heldere kijk op de dingen zodat je betere keuzes kan maken
  • Meer zelfacceptatie en mildheid naar jezelf en naar anderen
  • Meer zelfexpressie
  • Meer kunnen bewegen op de emotionele golven
  • Meer controle kunnen loslaten en je eigen impulsen meer durven volgen
  • Meer zelfinzicht in jouw unieke kwaliteiten
  • Meer toegang tot de wijsheid in jezelf en in het collectieve
  • Meer innerlijke rust
  • Meer genieten
  • Meer vertrouwen in jezelf en weten dat je gesteund wordt
  • Meer verbonden voelen met jezelf en anderen
  • Meer lichaamsbewustzijn zodat je sneller inzicht hebt in wie er aan het stuur zit en door welke patronen je je laat meeslepen en er dus sneller uit geraken.
  • Meer aanwezig zijn
  • Dichter bij jezelf blijven en je minder laten meeslepen door de oordelen, adviezen, gedachten van anderen.
  • Meer keuzevrijheid
  • Meer creativiteit
  • Meer voelen wat de volgende stappen zijn die je te zetten hebt

     Zij volgden al eerder een programma…

   Ik genoot van jouw krachtige, heldere en zorgzame manier van faciliteren. Het deed me stilstaan, liet me voelen, bracht me inspiratie en verbinding.

   Sabine

   Ik heb ons samen zijn ervaren als een veilige, uitnodigende ruimte om te reflecteren rond de thema’s en vragen die je inbracht. Mooie opbouw ook met check-in moment, landen in je lichaam, interessante en uitdagende oefeningen en zorgvuldig afsluiten. Het bood me een rust en energiegevend moment. Het liet me stilstaan bij wat voor mij echt belangrijk is. Ik leerde mezelf nog beter kennen en voelde me verbonden met anderen.

   Hans

   Ik herontdekte mijn innerlijke leefwereld. Ik herontdekte mijn voelwereld en herinner me stilaan wat ik heel diep vanbinnen altijd al geweten heb. Bedankt om mij op mijn nieuwe pad te brengen.

   Gerd

   Maak eerst kennis

   Puur, eerlijk, authentiek, inspirerend

   Ik wil dat je hier een volle JA op kan voelen. Ik kan me dus voorstellen dat je me eerst graag wat beter leert kennen. Hieronder kan je wat meer lezen over mezelf. 

   Maar laten we zeker ook dieper kennismaken. Zo kan ik jou ook beter leren kennen en er voor zorgen dat ik de juiste groep kan samenstellen voor jou.

    

    8 jaar geleden ging ik het innerlijk pad naar leiderschap

   8 jaar geleden koos ik voor vrijheid. 8 jaar geleden koos ik er voor om mijn eigen leven vorm te geven op mijn eigen unieke manier.

   Een wereld opende zich voor mij. Echter er was zoveel te doen om impact te realiseren. Wat was mijn pad precies?

   Op de de weg langs het realiseren van disruptieve business modellen, tech startups, vernieuwende organisatie- en teamontwikkeling kwam ik mezelf kei hard tegen.

   Ik heb heel veel geprobeerd om mezelf te vinden, helder te weten wat ik wil, mezelf ten gronde te leren kennen. Ik investeerde in tal van internationale trainingen. Verdiepte me in zelfhulpboeken, deed spiritueel werk.

   Het is maar pas wanneer ik besloot werkelijk in mezelf te investeren in een diepgaand traject, dat er voor mij iets wezenlijks geshift is. 

   Wat mijn missie is, lag simpelweg voor mijn neus.

   Ik vind het heerlijk om mensen te begeleiden in hun persoonlijk pad. Als psycholoog en lichaamsgerichte psychotherapeut (io) is het mijn missie om impactvolle leiders op een dieper niveau weer in contact te brengen met zichzelf en met elkaar.

   Ik heb ondertussen duizenden ondernemers en leiders geïnspireerd hun persoonlijk leiderschap op te nemen rond kampvuren, in persoonlijke coachingstrajecten of via teamontwikkelingstrajecten.

   Echter dit was peanuts. Ik ga nu voor niks minder meer dan werkelijke impact. Geen scratching the surface bij mij. 

   Net daarom dat ik dit diepgaand en langdurig traject lanceer.

   Doe je mee?

   FAQ

   Hoe schrijf ik me in?

   Ik vind het belangrijk dat je eerst kennismaakt. Alvorens in te schrijven wil ik dan ook graag persoonlijk kennismaken. Boek je call. Mail naar veerle@shotsofginger.com en stel enkele mogelijke momenten voor om af te spreken en ik contacteer je snel terug.

   Hoe groot zijn de groepen?

   Ik werk in kleine groepen (max. 6 personen) om er voor te zorgen dat er de nodige veiligheid is om in interactie te gaan. 

   Is dit programma live?

   Ja we komen live samen.

   Wanneer start het programma?

   Data worden nog geprikt. Bij interesse, contacteer me al zeker en dan hou ik graag rekening met jouw voorkeuren van data.

   Wat kost het programma?

   Voor dit programma investeer je 1444 euro (excl. BTW). Inclusief catering, individuele executive coaching. 

    

   Kan ik ook individuele coaching bij je volgen?

   Ja dat kan! Maak gerust een afspraak. Weet wel dat de kracht van deze combi groepservaring met individuele coaching gewoon super effectief is. 

   Waar gaat het door?

   In Koersel in mijn unieke, luxueuze dôme tent. 

   Indien je graag tijdens de blokken wilt overnachten dan kan je vast ergens in de buurt een leuke air bnb of B&B vinden.

    

   Laten we kennismaken

   Need a Shot now?

   +32 486 78 88 23

   veerle@shotsofginger.com