Wij bij Shots of Ginger versterken graag het vuur van andere ondernemers en hun teams. Daarom dat we andere ondernemers graag aan het woord laten. We kunnen namelijk zoveel van elkaar leren, wanneer we onszelf durven open stellen.

Deze keer is het interview een podcast geworden wegens technische redenen. Je hoort hier de stem van Lieke Biesemans van Stories by Mabel. Een onderneemster die 6 jaar geleden haar goed betaalde job opgaf om haar ware missie te volgen. Ondertussen werkt ze met een team van 5 freelancers. Waarom ze ooit begonnen is, waar zij haar vuur vandaan haalt en wat haar boodschap is voor 2020 beluister je hier. 

Alvast even een leidraad wat allemaal wanneer aan bod komt:

1:31 Voorstelling wie is Stories by Mabel

3:15 Wat is de reden dat ze ervoor koos om met freelancers te werken.

5:54 Ingrediënten van het succes van Stories by Mabel

8:57 Hoe ze ontdekte wat haar ware missie is

13:45 Hoe je jezelf kan kwijtraken

15:00 De zoektocht naar zichzelf

16:30 Haar boodschap: laten we er meer voor elkaar zijn als ondernemers onder elkaar. 

 

Bij Shots of Ginger houden we van echte TRUEpreneurs. Dat zijn voor ons ondernemers die zowel het hoofd in de wolken hebben ofte de dingen graag een tikkeltje anders doen met oog op een hoger doel. Die een hart hebben voor mens en maatschappij. Tegelijk ook met de beide voeten op de grond staan. Ze beseffen dat een gezonde zakelijke aanpak nodig is om succesvol te kunnen zijn.

Is Lieke een TRUEpreneur? Voor ons wel! Ze heeft haar gevoel gevolgd, desondanks de vele stemmen die zeiden dat ze het niet moest doen. Ze wilt met Stories by Mabel heel graag mensen bewust maken, hoe belangrijk het leven is en hoe belangrijk het is om met elkaar te verbinden. Tegelijk maakt ze bewuste zakelijke keuzes om er voor te zorgen dat ze een duurzame zaak kan uitbouwen.

 

  • Hoofd in de wolken 90% 90%
  • Hart voor mens en maatschappij 90% 90%
  • Beide voeten op de grond 90% 90%