+32 486 78 88 23 veerle@shotsofginger.com
Selecteer een pagina

Loopbaan-coaching

Je hoofd zit vol met vragen. Je voelt je niet langer goed bij je collega’s en/of met de job inhoud. 

Je wordt moe van al het denken en bent op zoek naar rust en meer helderheid.

  Op zoek naar rust en meer helderheid

Heb je twijfels over de job? Weet je niet goed hoe je met sommige collega’s om moet gaan? Zou je graag je werk wat meer willen loslaten zodat je beter kan slapen en je er meer kan zijn voor de mensen die er echt toe doen in je leven? Wil je weer met meer plezier naar het werk gaan? Heb je het idee dat jouw gevoeligheid je in de weg staat? Voel je je soms heel anders en dus ook alleen op het werk?

Met welke loopbaanvragen je ook zit. Je bent welkom bij mij om er eens een nieuw licht op te werpen en weer tot rust te komen.

 

Wat mag je verwachten van loopbaancoaching?

Ik duik graag samen met jou de diepte in. Wat speelt er écht? Wat wil je écht?

Ik werk daarvoor met de wijsheid van heel jouw lichaam: je hoofd, je hart, je buik, je ademhaling en al hetgeen er in het moment is.

Al mijn kennis en ervaring als voormalige HR verantwoordelijk, als psycholoog, lichaamsgerichte psychotherapeut (io),… zet ik graag in om samen te exploreren. Verder ontdekte ik op mijn eigen zoektocht zoveel boeiende mensen waardoor mijn blik opende en er een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden is open gegaan waardoor ik ook heel wat zicht heb op alternatieve paden die bewandeld kunnen worden.

In een loopbaancoaching mag je afhankelijk van je vraag volgende resultaten verwachten: 

 1. Helderheid krijgen over wat is jouw purpose, jouw diepste verlangen over wat je nu eigenlijk werkelijk wilt.
 2. Inzicht krijgen in de belemmerende gedachten en overtuigingen, die dieperliggende dynamiek die je tegenhoudt om datgene te doen wat je werkelijk wilt.
 3. Herontdekken van je persoonlijke kracht, jouw unieke kwaliteiten en alle hulpbronnen die er zijn om je te steunen om effectief tot zelfverwezenlijking te komen.
 4. Opstellen van een roadmap om tot actie over te gaan.
 5. Ontwikkelen van de nodige skills om voluit tot zelfexpressie te komen en gewoon te kunnen zijn met alles wat er is.

Ofwel gaan we samen op pad in de natuur (in Koersel) ofwel spreken we af op de groepspraktijk Xio in Beringen-Paal.

 

  Loopbaancheques

  Je kan bij mij je loopbaanbegeleiding betalen via loopbaancheques gezien ik deel uit maak van het gemandateerd loopbaancentrum Pygmalion. Kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques, kan je uiteraard ook zonder deze cheques bij mij terecht.

  Dankzij VDAB-loopbaancheques kan je als werknemer of zelfstandige voordelig begeleid worden op voorwaarde dat je minstens 7 jaar werkervaring hebt.

  Voor een eerste loopbaancheque ontvang je 4 u begeleiding. Hier betaal je 40 euro voor. Een tweede loopbaancheque is goed voor 3u begeleiding en ook hier betaal je 40 euro voor. 

  Voor meer informatie over de voorwaarden en hoe je deze cheques kan aanvragen, verwijs ik graag naar de VDAB-website.

  Contacteer me voor een kennismakend gesprek en ik help je graag op weg.

    Zij ervaarden mijn aanpak al eerder…

  Op een keerpunt in mijn leven maakte Veerle het verschil. Door, samen met mij, te kijken naar wat maakte dat ik vastliep in mijn toenmalige job en naar wat mij meer voldoening gaf. Door aan te geven dat ik moest loslaten om te kunnen veranderen, om een positieve wending te kunnen geven aan mijn loopbaan, om een stap te zetten die beangstigend maar nodig was. Veerle heeft mij en mijn leven weer in beweging gebracht, op de manier waarop alleen zij dat kan.

  Bernadet

  Veerle begeleidde me in wat voor mij een grote berg was waar ik over moest: tegen mijn baas vertellen dat ik mijn eigen kantoor wilde opstarten. Ik heb de boodschap gebracht en hier zit ik nu op mijn eigen kantoor met het meest gelukzalige gevoel! Ik ben zo blij met mijn keuze en trots dat ik het heb aangedurfd. Bedankt om me te begeleiden in mijn proces. Dit was voor mij van onschatbare waarde. 

  Elise

  Ik was futloos, begon me sociaal te distantiëren, ik zat met 101 (levens) vragen,  bovendien leek ik enkel nog ‘foute’ beslissingen te nemen…terwijl ik voorheen perfect wist wat ik wou of niet wou…ik was ‘het’ kwijt! ‘Midlife’, riep m’n vriendin nog al lachend.

  Tijd om me te laten begeleiden. Ik kijk met een zeer positief gevoel terug op dit traject. Ik ga ondernemen (nooit gedacht dat er een ondernemer in mij schuilde), daarnaast passeerde zeer onverwacht een nieuwe job, de energie is terug en…ik handel enkel nog vanuit m’n gevoel. Ik heb ‘het’ maw terug en daar ben ik Veerle dankbaar voor.

  Wouter