Wij bij Shots of Ginger versterken graag het vuur van andere ondernemers en hun teams. Daarom dat we andere ondernemers graag aan het woord laten. We kunnen namelijk zoveel van elkaar leren, wanneer we onszelf durven open stellen. 

In deze video interview ik Ruben Eevers en Elisa Veronesi van Everon Lighting. Ze hebben op korte tijd reeds een mooie zaak uitgebouwd. Duurzaamheid en mensgerichtheid staan centraal in alles wat ze doen. Dat werd dit jaar nog bekroond met een eerste award. Ze nemen geen onnodige risico’s om zo gestaag te groeien.

Wat er aan bod komt, lees je hier:

2:00 Voorstelling van Elisa en Ruben en hun bedrijf

3:00 Waarom zijn ze ooit beginnen te ondernemen

4:20 Waarom ondernemen ze op een maatschappelijk verantwoorde manier

6:10 Ze geloven niet in presenteïsme. Geen strikte werkuren dus. Hoe doen ze dat dan? 

7:58 Ze geloven niet in een wegwerpmaatschappij.

9:15 Hun ambitie naar de toekomst

10:45 Hun boodschap: praat onderling met elkaar.

 

Bij Shots of Ginger houden we van echte TRUEpreneurs. Dat zijn voor ons ondernemers die zowel het hoofd in de wolken hebben ofte de dingen graag een tikkeltje anders doen met oog op een hoger doel. Die een hart hebben voor mens en maatschappij. Tegelijk ook met de beide voeten op de grond staan. Ze beseffen dat een gezonde zakelijke aanpak nodig is om succesvol te kunnen zijn.

Zijn Elisa en Ruben TRUEpreneurs? Voor ons wel! Ze  zijn heel bewust bezig met duurzaamheid en mensgerichtheid. Voor hen is dat de gewoonste zaak van de wereld.  Het is gewoon een manier van ZIJN. Wil je graag meer van hen horen? Kom dan zeker in februari naar het kampvuur waar ze hun persoonlijke verhaal zullen delen aan een kleine groep ondernemers.

  • Hoofd in de wolken 90% 90%
  • Hart voor mens en maatschappij 90% 90%
  • Beide voeten op de grond 90% 90%