top of page
Veerle Huygen en dôme

Hey jij

Ik ben Veerle

Ik ben op missie!

In een wereld die vaak de nadruk legt op individueel succes, raken steeds meer mensen geïsoleerd en verliezen ze de waardevolle verbinding met zichzelf en met elkaar. Vele mensen leven alsof ze afgescheiden zijn van hun omgeving en van hun eigen essentie. Verstrikt in gedachten zijn ze het contact met hun emoties en hun lichaam verloren en leven ze op automatische piloot.

Stel je eens een wereld voor waarin iedereen vrijuit leeft, ademt, en liefheeft als hun meest authentieke zelf. Een wereld waar echte verbinding de norm is, niet de uitzondering.

Iedere dag weer streef ik er naar om deze missie realiteit te maken door mensen zoals jij te begeleiden naar hun ongetemde zelf om van daaruit diepe vervullende relaties aan te gaan.

Mijn visie is dan ook een toekomst waarin jij, ik, wij allemaal ons diepste zelf kunnen leven zonder angst, volledig in tune met onze innerlijke natuur. Samen bouwen we aan een wereld waar zelfinzicht en wederzijds begrip ons leiden naar een leven waarin we onzelf kunnen zijn, een leven vol vreugde, verbinding, verdraagzaamheid en vrijheid.

Mijn eigen journey

If I Can Do It, So Can You

Mijn eigen persoonlijke groei is een reis geweest van zelfkritiek naar mildheid, van afwijzing naar aanvaarding, van isolatie naar verbinding, van stijf en serieus naar speels en sensueel, van me overal onveilig te voelen naar veiligheid in mezelf te vinden.

​Ik weet maar al te goed hoe het voelt om de weg kwijt te zijn, om niet meer te kunnen genieten, om je niet helemaal thuis te voelen bij anderen, om hard te zijn voor jezelf en je af te meten aan anderen.

Wees gerust, je bent niet alleen én jij komt hier uit. Je zal jezelf weer terugvinden en jezelf weer vrij voelen om diepere en meer vervullende verbindingen aan te gaan. Het feit dat je hier nu mijn website aan het lezen bent is niet zonder reden.

Ik sta voor je klaar met al mijn expertise als Psycholoog, Lichaamsgerichte Psychotherapeut (io). Ik ga steeds op zoek naar internationale kwaliteitsvolle opleidingen en volgde ondertussen reeds Theory U bij Otto Scharmer, Heart IQ Facilitator training, Art of Hosting, Talentgerichte coach, werd gementord door Tej Steiner als facilitator van Hartcirkels, volgde de opleidingen Authentic Relating, lichaamsgerichte individuele training: Art of Ecstatic Touch. Ik vind het van belang dat ik jou optimaal kan begeleiden, niet alleen vanuit mijn persoonlijke ervaring, maar ook onderbouwd.

Veerle Huygen liefdevol
Veerle Huygen dansend

OVER MIJ

LEER ME BETER KENNEN

BESTE GEVOEL

De vreugde voelen van de beweging van mijn lichaam wanneer ik dans.

FAVORIETE DAGELIJKSE ONTSPANNING

In het bos wandelen met mijn Aussie, Benja.

IK HOU VAN

MIJN 5 JAREN DOEL

Wildplukken en daarmee kruidendrankjes maken.

1000 mensen begeleiden naar hun authentieke zelf

FAVORIETE PLEK

Mijn zelf gebouwde dôme tent

BELANGRIJK INZICHT

Je wordt altijd gesteund!

Veerle Huygen en haar hond Benja
Alles wat je overkomt, wordt opgeslagen in je lichaam. Je lichaam weet. Je lichaam vertelt. De relatie van je zelf met je lichaam is onontkoombaar en onvermijdelijk.

- Gabrielle Roth -

Ontvang mijn nieuwsbrief boordevol liefdevolle tips naar meer authenticiteit

Dankjewel om je in te schrijven.

bottom of page